vrouwen

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Vrouwen
Op zoek naar Vrouwen? - Zoek Vrouwen in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Vrouwen, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Vrouwen > Forum > Algemeen > 3d visualisatie van mijn toekomstig huis
  Ank  1. Geplaatst op 07 december 2009 om 23:19 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik heb vaak bouwborden gezien met een mooie fotorealistische afbeelding van toekomstig huis. Ik weet niet hoe dat heet, ik noem het even 3d visualisatie.
Wij gaan een huisje bouwen en willen dus eerst zien hoe dat gaat eruitzien. Dus we zitten te denken aan dit soorst 3d visualisatie van ons toekomstig huis.
We hoeven dit huis niet te verkopen (altans ik hoop het..) en willen dus deze 3d visualisatie alleen voor onze familiealbum gebruiken als herinnering van hoe we lekker bezig geweest zijn met het realiseren van onze droom..
Het zou ook leuk zijn als we zo een korte presentatiefilmpje kunnen maken. Dus zeg maar rond het huis vliegen en binnen lopen. Ze maken het erg mooi tegenwoordig met alle die 3d techniken.
Is het nou een beetje betaalbaar of hoe zit het eigenlijk? Ik heb namelijk hier geen verstand van en geen enkele idee hoe je dit kan realiseren..
Ik wilde een advies vragen van iemand die verstand/ervaring heeft met dit soort 3d visualisatie of gewoon wat jullie hiervan vinden.

  Ank  2. Geplaatst op 07 december 2009 om 23:27 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Dat 3d visualisatie heb ik kort geleden meegemaakt.
Nou, het is dus vrij dure grapje hoor dat artist impression (zo noemen ze het), sommige 3d studios vragen meer dan twee duizend euro per afbeelding!
Dat is dan gewoon een plaatje, het filmpje is onbetaalbaar duur... Gelukkig hebben we een min of meer betaalbare gevonden: http://www.choro.nl
Het was 700 voor de eerste afbeelding en de volgende zouden ze voor 400 maken maar dat hebben we toch niet besteld want het was voor mij toch te veel..
Ik weet of dat heeft geholpen maar we hebben ons huis vrij snel verkocht. Dat visualiseren heeft zeker veel meer aandacht getrokken, dat zeker. Maar of het daardoor zo snel verkocht waar weet ik niet.

EDIT:
Dit bericht is gewijzigd door: Ank op 07 december 2009 om 23:29:39
Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X