vrouwen

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Vrouwen
Op zoek naar Vrouwen? - Zoek Vrouwen in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Vrouwen, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp verwijderen uit favorieten lijst Vrouwen > Forum > Algemeen > seks en liefde op het werk
  Ria  1. Geplaatst op 20 maart 2012 om 12:19 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Jack de Vries en zijn adjudante, Bill Clinton en zijn stagiaire, staatssecretaris Henk Bleker en zijn journaliste… Seks en liefde op het werk: moet kunnen, toch?

Deze veelbesproken relaties vormen slechts het topje van de ijsberg, want het barst van de (gewone) mensen die een relatie hebben op het werk – of dat zouden willen. Uit onderzoek van Unique blijkt dat 60 procent van de ondervraagde werknemers te maken heeft gehad met een liefdesrelatie op het werk. 62 procent van de verliefde collega’s gaf daaraan toe.
Niet zo raar natuurlijk, al die relaties op het werk: we brengen meer tijd door op het werk dan thuis. En dankzij de informele verhoudingen op het werk, de borreluren en de heidagen hebben we volop kansen om meer dan goede collega’s te worden.
Daar komt nog eens bij dat we dankzij e-mail, sms, Twitter en WhatsApp in staat zijn om 24/7 innig contact te onderhouden met onze geheime liefde. Dan moet je wel sterk in je schoenen staan wil je die prachtige blauwe ogen van je collega kunnen weerstaan.

Door een relatie te beginnen met een collega zet je echter je baan op het spel. Overplaatsing verzekerd. En als het even tegenzit, misschien wel ontslag. Bedankt voor je jarenlange inzet, maar bij deze toch: toedeloe. Het liefst via de achterdeur. Want lastig hoor, zo’n stelletje op het werk.

Voor mijn boek ben ik op zoek naar ‘ervaringsdeskundigen’. Vertel wat jou is overkomen en hoe het afliep. Uiteraard worden de verhalen anoniem weergegeven in het boek. Mail naar info@riaharmelink.nl


  Erika  2. Geplaatst op 05 april 2012 om 09:32 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Seks en liefde komt inderdaad veel voor op werk. Het is weleens bij me gebeurd dat ik aangetrokken voelde tot een collega, maar daar heb ik het ook aan gehouden. Je moet altijd rekening houden dat een avontuurtje met een collega later voor genante momenten kan zorgen. Daarover heb ik zelf een artikel geplaatst op een blog. http://w
ww.be2.nl/blog/verliefd-op-je-collega-verliefdheid-op-het-werk/
Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X